nedeľa 17. apríla 2016

Písali sme si s Jurajom SMATANOM

Keďže Jurkovu osobu na viacerých miestach nášho webu oprávnene označujeme za zodpovednú za zverejnenie Raráškovho zoznamu a jeho kontakty uvádzame ako adresy pre podávanie sťažností zo strany dotknutých ľudí, v mene jednej z osôb dočasne zahrnutých do zoznamu sme Jurka požiadali o okamžité stiahnutie jej mena a vyhrážali sme sa, že sa bude brániť súdnou cestou, ak jej meno nebude v termíne do nasledujúceho dňa odstránené. Spravili sme tak z mailovej schránky, ktorú sme založili špeciálne za týmto účelom.

Jurko nám odpovedal:

Pán Štuler,
anonymný autor Raráškovho zoznamu neváhal podpísať celý ten odporný web
mojimi kontaktmi, ktoré našiel na internete.
Nemám s tou stránkou samozrejme nič spoločné, okrem toho, že som tam
skoro hlavnou obeťou.
Mimochodom zavesili tam aj môj rozsudok smrti.

S pozdravom,

--
Juraj Smatana


V návale hlbokého súcitu a zahanbenia sme si uvedomili, že Jurko má na nás skutočne ťažké srdce. Náš web nazýva odporným a seba jeho "skoro hlavnou obeťou"! Predtým predsa na Aktuálne.sk a Neovlivní.cz  vystupoval spôsobom, že ho naša aktivita vôbec nezaujíma a že je celkom nad vecou:  Myslím si, že mi ktosi písal, kto je za tým zoznamom, ale to meno mi nič nehovorilo, a ani ma to vlastne nezaujíma. Priznávame sa: jeho vtedajšie bohorovné vystupovanie nás úplne zmiatlo. Neuvedomili sme si, že aj v ňom sa ukrýva zraniteľné ľudské srdce.

Výčitky svedomia nás hryzú o to viac, že po jeho príspevkoch na Facebooku, o ktorých sme prednedávnom písali, sme sa už aj sami dovtípili, že sa na nás Jurko durdí. Mohli sme si domyslieť, aké opravdivé a hlboké je jeho rozhorčenie! My sme však, žiaľ, Jurkovmu stavu neprikladali náležitú pozornosť, za čo sa teraz hlboko hanbíme a spytujeme si svedomie.

Keďže nám je to všetko úprimne ľúto, v snahe o nápavu sme v mene pána Štulera vyjadrili plnú podporu Jurkovmu boju proti zákernej ruskej propagande, ponúkli sme mu materiálnu pomoc a posmelili sme ho, aby na "autora tej nehoráznosti" podal trestné oznámenie.

Momentálne sa nám však tlačia slzy to očí, keďže Jurko na naše maily nereaguje a miesto toho sa trucovito venuje iným aktivitám. Dúfame, že medzi nami bude zase všetko v poriadku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára