pondelok 27. apríla 2015

Ďalší SIS-ári na zozname

Ako sme už informovali, náš zoznam sa prednedávnom rozrástol o množstvo ďalších mien. Niektoré z nich boli do doplnené výsledkom využita vychýrenej diagnostickej metódy SMATANU a ŠAFRA, niektoré s využitím iných postupov a metód. Radi by sme sa dnes pristavili pri dvoch z nich.


Nositeľom prvého mena je Mário NICOLINI, chlapec, ktorý študoval na Fakulte politických vied a medzinárodných vzťahov UMB v BANSKEJ BYSTRICI, aby sa mohol uplatniť v rôznych pochybných spolkoch fungujúcich pod patronátom SIS. Od svojho detstva bol posadnutý myšlienkou stať sa vojačikom. Keď sa počas štúdia stretol s myšlienkou "partnerských vzťahov" členských štátov NATO a možnosťu participácie na "obrane ich bezpečnostných záujmov", nechal sa zodpovedajúcou ideológiou v plnej miere indoktrinovať. Opantaný spomínanými myšlienkami a poháňaný – starou terminológiou vyjadrené – ideovo-politickým motívom, začal (pri prispení rozvíjania motívu materiálno-finančného, a tiež motívu osobných vlastností a povahových špecifík) plniť agentúrne úlohy, medzi ktoré patrilo aj založenie legendárneho Euroatlantického centra. Centra, o ktorom sme v jednom z predchádzajúcich príspevkov uviedli, že sú v ňom "zaškolovaní" študenti NICOLINIHO alma mater (náborová báza SIS) ako v "dorastovej" mimovládke spomínanej tajnej služby. NICOLINI pritom neprestával byť fascinovaný predstavou seba vo vojenskej uniforme a usiloval sa čo najviac priblížiť ozbrojeným silám. Ako sme už prednedávnom napísali, odchovanci civilných inštitúcií sa nezriedka uchytávajú na MO SR (ONDREJCSÁK, MAJER, NAĎ...). Vzhľadom na NICOLINIHO vlhké sny ho spomínaná tendencia, prirodzene, zasahuje tiež. Od roku 2004 do roku 2013 sa mu podarilo pretlačiť sa do štruktúr ministerstva obrany, na ktorom pracoval na rôznych pozíciách ako jeho civilný zamestnanec. Vlhký sen sa mu síce nesplnil, tento deficit je však kompenzovaný prácou súvisiacou s NATO a s bezpečnosťou jeho členov.


Ďalším jedincom, o ktorom sa nám žiada uviesť pár slov, je Karel HIRMAN. Ide o odborníka na energetiku a energetickú bezpečnosť, ktorý vedie sekciu energetických činností v spolku dôchodcov fungujúcom pod názvom "Slovenská inovačná a energetická agentúra". HIRMAN publikuje, respektíve v minulosti publikoval v mnohých periodikách, ako napríklad v Denníku N, Hospodárskych novinách či TRENDE. Ako sa uvádza v niektorých otvorených zdrojoch (napríklad tu), HIRMAN je prepojený s osobou amerického agenta Daniela LIPŠICA, do ktorého skupiny pred LIPŠICOVÝM odchodom z KDH patril a ktorého stranu NOVA aktuálne podporuje. Nech je to s jeho blízkymi vzťahmi s LIPŠICOM akokoľvek, iste patrí k najlepším slovenským odborníkom na problematiku energetickej bezpečnosti. Jeho základná "chybička krásy" spočíva v tom, že stojí na čele SIS-kárskej agentúry, ktorej činnosť sa zameriava na oblasť energetiky, a že sa ako človek s takýmto "špecifikom" s plným nasadením zapája do informačnej vojny na strane Západu.

Uvedeným dvom pánom, rovnako ako ďalším osobám na našom zozname, prajeme rovnaké osudy, aké sú plánované zo strany ukrajinských nacionalistov vo vzťahu k údajným ruským agentom na Ukrajine. Ako je známe, ich zoznamy sa na Ukrajine vo veľkom zostavujú a ukrajinskí nacionalisti podľa nich aktívne postupujú.

1 komentár:

  1. Moje svedectvo Ahojte všetci. Som tu, aby som potvrdil, ako som dostal pôžičku od pána Benjamina po tom, čo som niekoľkokrát požiadal od rôznych požičiavateľov pôžičiek, ktorí sľúbili pomoc, ale nikdy mi pôžičku nedali. Kým ma môj priateľ nepriblížil pánovi Benjaminovi Leeovi, sľúbil mi pomoc a skutočne urobil, čo sľúbil, bez akejkoľvek formy omeškania. Nikdy som si nemyslel, že stále existujú spoľahlivé pôžičky na pôžičky, až kým sa nestretnem s pánom Benjaminom Lee, ktorý s tým skutočne pomohol pôžičku a zmenilo moje presvedčenie. Neviem, či nejakým spôsobom potrebujete skutočnú a naliehavú pôžičku. Môžete sa obrátiť na pána Benjamina prostredníctvom WhatsApp + 1-989-394-3740 a jeho e-mailu: Lfdsloans@outlook.com ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť